Follow:

Nivea verzorgende body milk & crème

2022-Nivea3a

Hoi..hoi…! Het is zonnig de laatste dagen…Yay..eindelijk maar it`s stil cold. Door de kou buiten en de droge, warme lucht binnen kan de namelijk erg uitdrogen. Extra reden dus om je lichaams- en gezichtshuid te verzorgen. Nivea geeft je tips om je huid zacht en stralend te houden, zodat je het nieuwe jaar goed van start gaat.1. Voorkomen is beter dan genezen. wist je bijvoorbeeld dat die droge huid in de winter vaak (mede) wordt veroorzaakt doordat de verwarming thuis constant staat te loeien? Zodra buiten de temperatuur zakt, maken we het binnen lekker warm en aangenaam (en terecht!) met het gevolgd dat de luchtvochtigheidsgraad in huis sterk draalt. Door deze droge lucht neemt het gehalte lipiden (vetten) in je huid af en juist die zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd en soepel blijft.
2. Daar waar je huid nog wat extra liefde kan gebruiken, komt het bekende blauwe blik goed van pas De iconische NIVEA Creme met hydraterende water-in-olie formule verzorgt en beschermt de huid en is heel goed geschikt voor dagelijks gebruik op gezicht, handen, lichaam. Extra tip bij een droge gezichtshuid in deze koude dagen: breng na je dagcreme een laagje NIVEA Creme aan en laat dit intrekken. Zo ga jij met een stralende huid de kou tegenmoet.
3. Niets zo vervelend als droge of gesprongen lippen door de kou Smeer `s avond eens een dun laagje NIVEA Creme op je lippen en laat dit een nachtje intrekken. Zo zijn jouw dry lips in no time verleden tijd.
4. Warm douchen ku je overigens beter ook niet al te vaak en te lang doen (sorry) Het warme water laat het beschermende vetlaagje van de opperhuid langzaam verdwijnen en ook hier verliest zij dus aan vocht.
5. Vergeet je vitamines niet! Niet alleen de externe verzorging van je huid is belangrijk om een glowly skin te behouden in de winter. Voor een goed verzorgde huid verrichten vitamines uit rode vruchten, citroensap en groenten wonderen.
6. Huidverzorging moet je in de winter niet onderschatten NIVEA to the rescue, want dankzij de Verzorgende Body Milk met amandelolie en vitamine E voelt jouw huid tot wel 48 uut heerlijk gehydrateerd en zacht aan. NIVEA`s gepatenteerde formule is verrijkt met hydraterend serum – een unieke samenstelling van het huideigen hydraterende vermorgen, verzorgende lipiden en voedende olien – die doordringt tot diep in de huid.
7. Dat insmeren is goed voor nog veel meer: Door aanrakingen op de huid maak je namelijk het hormoon oxytocine aan, ook wel het ‘knuffelhormoon’. Het is bekend dat dit hormoon ons zelfvertrouwen en gevoel van ontspanning en veiligheid vergroot. Dus hup, kom onder die warme douchen vandaan en wees eens lief voor jezelf!

tekst: persbericht 2022-Nivea3ab 2022-Nivea3abb NIVEA Body milk zit in blauwe verpakking met klikbare dop. Love klikbare systeem! De body lotion heeft wit kleur en vloeibare genoeg. Het smeert makkelijk en trekt goed in. Het ruikt ook nog heerlijk. Het voelt na gebruik mijn huid heerlijk zacht en soepel aan. 2022-Nivea3ac 2022-Nivea3acc NIVEA crème zit in bekende blik. Er lag nog beschermfolie als je deksel open doet. ik vindt dat fijn dat er nog beschermfolie zodat niemand kan testen als deze in winkel ligt. Ook heeft deze crème witte kleur, de textuur is bekend net als NIVEA creme die in de blik zit. Iets dik dan de body lotion maar het smeert makkelijk en trekt ook goed in de huid. Het ruikt ook lekker.

2022-Nivea3a Beide NIVEA producten zijn heel fijn. Love de geur en heerlijk gehydrateerd huid krijgen. NIVEA producten zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen. NIVEA verzorgende Body Milk 250ml. €5,69. NIVEA Creme 150ml. €3,49

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge