Follow:

Not good from me (shame on you..Dhini)

Wat is not good from me..dat ik de zinnen van iemand anders, van andere blogs (niet alle zinnen), van boeken, van tijdschriften gebruiken in my site. Shame on you Dhini..! Zelf bedenken he…!

Ik heb hekel aan de talen en hekel aan mezelf dat ik de talen niet goed kan leren/beheersen :(. Alle talen..heb ik hekel aan en ook..in my eigen taal Indonesia kan ik niet echt goed/mooi zinnen maken. Dat ben ik hekel aan mijzelf…waarom heb ik geen talent om mooie zinnen (in de talen) te maken. Hoewel in my hoofd vliegen die mooie woorden maar als moet opschrijven dat vliegen weg die mooie woorden.

Op my vorige blogposten lezen jullie zeker dat ik een paar woorden/zinnen staan (stonden) die lijken zoals bij andere blogs. Maar die zinnen soms bedenk ik zelf ook.

Als ik op boeken of tijdschriften heb ik mooie zinnen gelezen en wil die zinnen gebruiken..is dat mag of niet…toch? maar natuurlijk niet alle zinnen gebruiken want het verhaal wordt anders.

Ik doe my best om my Nederlandse taal te verbeteren. Vandaar deze blog schrijf ik in Nederlandse taal hoewel de zinnen niet makkelijk om te maken. Haat de talen… :kwaad: Ik hou niet van de talen…baaaaaah! :bleh: zo moeilijk.. en waarom zo veel talen toch…! Eentje is toch genoeg …dan makkelijker misschien voor mij.

[important]De dik gedrukte zinnen is gedeeltelijk overgenomen van Gonny`s site… Ik weet dat ze niet leuk vindt dus ik zal die mooie zinnen die vorige blogpost doorstrepen. Net heb ik naar Gonny email :mail: gestuurd om my excuus aan te bieden.
(shame on you…Dhini)…Schandaal van Dhini[/important]

Please God heb Ik talent in de talen om mooie zinnen te maken

Share
Previous Post Next Post

You may also like