Follow:

NOTD : Catrice Princess For A Day

Ik zag leuke idee van echt mooie nagellakblog Esmerald Sprakled dat ze gedurende oktober maand pink lakjes showen (October is Breast Cancer Awareness month). En ik vind het echt leuk idee hoewel heb niet zo veel pink lakjes hebben en ik doe niet elke dag te posten zoals haar maar wel doe ik my best om de pink kleur te showen. Natuurlijk vraag ik aan haar of ik haar idee mocht overnemen en gelukkig geeft zij mij toesteming (thank you Deniz) en ze zei dat ik haar hoef niet te linken maar dat doe ik toch want ik vind haar blog zo mooi met leuke nail art en mooooooooi nagellakjes. Dus zeker waard om haar blog te bezoeken.

Dit is my 1ste pink NOTD in pink kleur gedurende Breast Cancer Awareness Month. Ik heb myn nagels gelakt met Catrice Princess for a Day. Echt mooi pink kleur. Ik heb 3 laagjes voor echt mooi gedekt. 2 lakjes zijn best mooi genoeg maar ben niet tevreden vandaar 3 lakjes. In ringvinger heb hartje erop van Essence gedaan.Vind je leuk…neem maar deze dan over

Share
Previous Post Next Post

You may also like