Follow:

Nu andersom

hoi…! Vanmorgen bracht ik Djess naar peuterzaal en het was te vroeg dus ik fietste door en Djess zei mamma pahuzaal daar. Ik snapte niet wat Djess zei maar Djess bleef maar dat zeggen toen Ahaaaa…. Djess bedoelde daar is peuterzaal mamma. Ik fietste door omdat nog niemand was en het was veel te vroeg hi..hi… Na even gewandeld dan terug naar peuterzaal en Djess zei “mamma …nog dicht. Daar huis mamma” Djess zag een huis achter de raam.

Toen wij naar binnen mogen gaan, zat Djess daar op stoel toen de deur opende. En ik vroeg Djess…wat Djess wilde spelen? Djess zei gelijk….daar met een huisje. De juffrouw pakte de huisje met vol dieren erin. Djess zei tegen mij…mamma hier..wijs naar de stoeltje. Ik zei tegen Djess…Djess…mamma even naar huis want mamma nog niet douchen, straks kom mamma weer terug OK! Ik kuste Djess en zei mamma cintamu…love you.

Djess
Canon powershot A220

Ik weet het niet maar ik huilde in mijn hart. Ik mis Djess gelijk. Ik wil nu samen met Djess terug naar huis. Vroeger huilde Djess en nu andersom 😀 Voordat ik naar huis ging, zei ik tegen de juffrouw dat ik even naar huis en over een uurtje kom ik Djess ophalen want vorige keer huilde Djess.

Toen ik Djess ophaalde, vroeg ik aan de juffrouw of Djess huilen of niet? ze zei..Djess spelde met andere kinderen en het ging goed hoor. Wat fijn om te horen…maar voorlopig een uurtje maar…opbouwen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like