Follow:

NYC foundation sticks, Mosaic Face Powder en Cheek Glow

 photo 2017NYCCosmetics1ab_zpskvt38yzq.jpg
Beautyproducten voor gezicht NYC van foundation tot blush. Blog ik vandaag voor jullie, lees je mee


 photo 2017NYCCosmetics1abc_zps3bprnsnb.jpg
NYC Get It All! 203 Warm Beige Foundation Stick €4.99
Deze foundation zit in sticks vormpje en ik heb in warm beige 203. Met deze handige stick is ideaal als je regelmatig haast hebt.

 photo 2017NYCCosmetics1abcc_zpsq0isjwjy.jpg photo 2017NYCCosmetics1abccc_zps85fpijt7.jpg
Hierboven zie je swatches op mijn hand. De foundation is fijn aan te brengen met hier en daar een beetje met kwastje netjes blenden vooral op moeilijke plekjes zoals tussen de neus, voorhoofd. Ik verwacht het niet dat de kleur op mijn gezicht matchen en dekking goed. Ik ben onder de indruk en ik ben dol op. Er zijn vier tinten beschikbaar.

 photo 2017NYCCosmetics1ac_zpskzic6flb.jpg
NYC Color Wheel Mosaic Face Powder €4,9
NYC Color Wheels heeft het leuke mozaïek patroontje. Mijn Color Wheel is een highligting color wheel. Door de doorzichtige plastic deksel kan je de mozaïek patroontje zien en de deksel kan er helemaal afgehaald worden. Het mozaïek patroontje zitten er vier verschillende tinten. Ik zie witte creme, lichte bruin en twee donkerbruine tinten.

 photo 2017NYCCosmetics1acc_zpsyxat11ii.jpg
NYC zei de poeders als “ultratransparante” dat betekent dus dat de Color Wheels een hele subtiele kleur afgeven. Ik breng hem gewoon als poeder. Er zijn vier tinten beschikbaar.

 photo 2017NYCCosmetics1ad_zpsqnoxeopc.jpg
NYC Cheek Glow 652 West Side Wine €3.49
Door de doorzichtige plastic deksel kan je de 3D NYC tekst zien. De verpakking vind ik een beetje saai en het zou handig zijn als er spiegeltje zit. Er een kwastje erbij maar ik gebruik hem niet maar voor onderweg is wel handig. NYC Cheek Glow bevat natuurlijke olieabsorberende ingrediënten die mooi glans geeft en ervoor zorgen dat de blush lang blijft zitten.
 photo 2017NYCCosmetics1add_zpswtvdmytr.jpg
In totaal heb je keuze uit zes kleurtinten en deze NYC Cheek Glow is 652 West Side Wine, een mooie zachte plum tint. De blush is wel best poederig en geeft geen glow finish maar wel mooi natuurlijke kleur aan mijn wangen, vind ik.

 photo 2017NYCCosmetics1abb_zps2eu2zt6d.jpg
Full Face!

NYC producten kan je bij Kruidvat kopen.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like