Follow:

Oje…mijn mobiel!

Ik wil even snel kwijt dus nog een artikel online 😀 . Toen ik vanmorgen fietste, hoorde ik wat iets tegen mijn fiets en het reed een auto best hard. Ik zei toen tegen Djess..wat is dat Djess? Oh…misschien een tak door de auto en dan tegen mij fiets ofzo. Maar mijn instinct voelde ik toen toch anders. Ik stapte niet af en fietste gewoon door. Voordat lunchtijd wilde ik snel thuis zijn en ik hoorde geen alarm geluid die ik nieuw toegevoegd voor vandaag.

Toen thuis..hei…de alarm is nog niet steeds aan. Nieuwsgierig zoek ik in mijn tas, jas en overal. Nergens vinden en toen beseft ik …Oje…de geluid die ik hoorde toen…dus mijn mobiel gevallen. Oje…ik kan niet meer naar de klok kijken als ik onderweg ben. Ik kan niet meer de alarm horen als ik Djess naar peuterzaal ga brengen en ophalen. Best toch handig die mobiel voor mij en ook nog wat foto`s, filmpje en de stem van Djess. Wat nu?

De positief kant heb ik wel wat leuke foto`s gemaakt 😉 Toch denk ik nog steeds na….waarom stop ik niet? Waarom luister ik niet naar mij instinct om te stoppen en kijken. Helaas kan ik niet de tijd terug draaien. I know..hij is niet zo woow mobiel maar hij is handig voor mij.
Untitled
Na Djess bracht, fietste ik snel op dezelfde route en toen zag ik de achterkant van mijn mobiel. Maar de rest kan ik helaas niet vinden. Ik heb daar een uur gezocht. Ik heb gevraag naar de meneer met hondje. Misschien zag hij en dan samen met hem mijn mobiel tussen de bladeren zoeken. Nihil!

Share
Previous Post Next Post

You may also like