Follow:

Okergele dad sneakers met panterprint

2010-Sachashoes6a
Het is nooit genoeg om schoenen te hebben dat zijn wel vaker om te horen of te lezen. In dit blogpost laat ik je mijn nieuw sneakers zien. Kijk je gezellig mee?

2010-Sachashoes6aa
Sneakers schoenen draag ik graag maar ik heb eerlijk gezegd nog niet zo veel sneakers. Toen ik van de winkel Sacha schoenen mocht uitzoeken (superleuk, dank je wel!), heb ik op de website rondgesnuffeld. Hun webshop heeft een prachtige collectie en het was heel moeilijk om te kiezen want ja er zijn genoeg keuzen van laarzen, sneakers, espadrilles en nog veel meer maar dat lukte het wel hoor om te kiezen. Ik kies voor een paar sneakers met opvallende kleur en trendy panterprint. De panterprint zijn dé trends van dit moment. Deze sneakers heeft witte zool en is 5 cm hoog. De buitenzijde van de schoenen is van leer en de binnenzijde van PU. Het zit lekker en ook nog heel leuke sneakers. Je kunt deze sneakers met een leuke skinny jeans of draag ze onder een leuk rokje/jurkje combineren.

2010-Sachashoes6aaa
Ik ben heel erg blij met mij gekozen sneakers. Binnenkort maak ik wat outfitfoto’s met deze schoenen. Deze prachtige sneakers is ook in twee kleuren beschikbaar (zwarte en witte sneakers) als je deze sneakers ook leuk vindt en de zwarte variant is nu in de sale. Grijp de kans dus. Shop je ze op sacha.nl. Veel shop pelzier!

Liefs,
Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Stefaan De Winter

  deze zijn echt hip en trendy! fancy de dag door jij!

  23 June 2019 at 22:20
 • Reply Mandy

  Wauw!! Echt super toffe schoenen.

  23 June 2019 at 08:55
 • Reply Caroline

  Wat een te gekke combi, yellow meets panterprint. Die ga ik op mijn verlanglijstje zetten.

  21 June 2019 at 11:45
 • Reply Felice Veenman

  ik vind het altijd leuk als iemand gekke en gewaagde mode maakt, zelfs als ik er persoonlijk niet in wil lopen

  20 June 2019 at 15:08
 • Reply nicole orriens

  Ik struikelde een beetje over de term dad sneakers omdat ik ze toch wel overduidelijk vrouwelijk vind. Verder spuuglelijk, maar dat ligt aan mij.

  20 June 2019 at 13:55
 • Reply Wanda

  Mooie sneakers en ja, daar kun je inderdaad nooit genoeg van hebben! Ik heb laatst een paar gekleurde sneakers gekocht omdat ik al twee paar witte heb. Vind het echt ideaal om mee te combineren.

  20 June 2019 at 13:47
 • Reply Gabriëlle

  Hele leuk schoenen, ik vind ze echt te gek! Ik zou ze alleen wel lastig vinden om te combineren 😉
  Gabriëlle´s last blog post ..Stedentrip Stockholm: alles wat je moet weten!

  20 June 2019 at 11:48
 • Reply Melanie Hoogvliet

  ooooh wauw deze sneakers zijn echt tegek ik heb ze hier in de etalage zien staan en twijfel erg om ze te kopen. Alleen heb ik niet echt kleren waar ik ze mee kan combineren.

  20 June 2019 at 09:30
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge