Follow:

Onze baby luistert ook mee

Vanmorgen heb ik met myn Ibu geskyped. Ze vroeg hoe is het met ons (onze baby en ik)? Het alles prima met ons. Verder vroeg ze ook is baby actief bewegingen. Ja…echt actief bewegingen.

Een oordopje in myn oren en de andere op myn buik dan kan de baby myn ibu`s stem meeluistern en ik vertelde aan ibu dat de baby luistert ook naar u stem. Myn moeder is zo blij en ze zei dat elke dag naar myn zwangerfoto`s kijken en tegelijkertijd die zwangerfoto`s aaien en niet zomaar aaien maar ook tegelijktijd bidden. Ik voel me zo treurig en ook blij om te horen en zei ….ik wil dat u rechtstreks op myn buik aaien (niet op foto`s).

Dat was onze gesprek van vanmorgen met myn ibu. Enin (Oma) van onze baby. Onze baby kent dus nu stem van oma uit Indonesia..he!

Share
Previous Post Next Post

You may also like