Follow:

Onze beslissing

Op my vorige post (Dhini is blij..blij..) vertelde dat Ik naar ziekenhuis moest voor echo maar toch niet gedaan, wel in gesprek gehad over IUI. We hebben besloten om IUI te gaan doen. Op andere vorige post kunnen jullie lezen.

Van morgen heb Ik gelijk (net opgestaan) de koelkast schoonmaken om ruimte voor de injection te gaan bewaren in de koelkast. De injectie spullen moeten in de koelkast bewaren. Het is prettig toch als schoon is. Dus straks ga Ik de de injection spullen bij apotheek halen die Ik gisterenmiddag van de dokter de recept kreeg en gelijk bij apotheek inleveren.

Vanmiddag haalden wij de injectie spullen bij de apotheek zoals hiernaast zien maar het is nog niet komplit dus op donderdag de rest zou halen. Met deze behandeling moet Ik iedere dag op de buik onder de navel prikt doen 🙁 (dit wil Ik niet, bah! injectie). IEDERE DAG! 🙁

Als Ik voor de eerste dag de vaste maand gast kom dan moet Ik gelijk op myn buik prikken. Deze prikken om de eisprong te helpen. En dan moet elke dag te doen.

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like