Follow:

Ooh! Oils of Heaven Organic Baobab Rejuvenating Face Oil

2017_Ooh1a
Ooh! is een merk die ik net ontdekt. Gezichtsolie is ideaal om mee te masseren. Wel moet de gezichtsolie die geschikt is voor je huid kiezen. Een tijdje geleden testte ik een olie gezichtsolie Ooh! Oils of Heaven “Organic Baobab Rejuvenating Face Oil”. Vandaag vertel ik aan jullie wat ik er van vind van dit product. Lees je mee

2017_Ooh1aa
OOH! Oils of heaven Organic Baobab Rejuvenating Face Oil zit in een glas fles met paarse label eromheen. Door handig pipetje systeem kan je gemakkelijk doseren hoeveelheid olie heb je nodig. De olie is geurloos dat vind ik prima. Baobab Rejuvenating Face Oil bevat een pure olie “baobab olie”. Deze organische baobab olie is afkomstig uit de vruchten en zaden van de Baobab boom in Afrika. De olie is zeer rijk aan Omega 3, 6 en 9, waardoor deze huidolie ideaal is als verjongende olie voor het behoud van een gezonde huid : hydrateren, voeden, beschermen, regenereren, verjongen en mooier maken.

2017_Ooh1aaaa
In de avond op mijn gereinigde huid, breng ik 2-3 druppels baobab olie en masseer zachtjes in. De olie trekt snel in, niet vet en niet plakkerig. In de morgen breng ik ook deze olie voordat dagcrème maar soms meng ik met vloeibare foundation. De olie kan je ook als serum gebruiken. Mijn huid voel prettig en gehydrateerd. Ik vind een hele fijne gezichtsolie. De olie is geschikt voor de gevoelige huid en zelfs voor de huid met eczeem en psoriasis. shop je ze bij Solobiomooi en voor mij lezeres vul je deze code in dhini15 dan krijg je 15% korting op alle assortimenten. Deze kortingscode geldig tot 31 augustus. Veel shop plezier!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd.disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Deb

  Deze olie vind ik ook heel erg fijn! Ik heb ’em zelf ook gehad, helaas is ie inmiddels op.
  Deb´s last blog post ..Flamingo pink nailpolish

  16 July 2017 at 21:17
 • Reply Kayla

  Ik ben wel benieuwd naar deze olie, ziet er goed uit!
  Kayla´s last blog post ..Kaylies Beauty Question: Draag jij veel kleur in jouw oogschaduwlooks?

  16 July 2017 at 11:45
 • Reply Mylou

  Lijkt me een fijne olie! Mooie foto’s heb je ook gemaakt 🙂
  Mylou´s last blog post ..10x lekkere pastasalades

  15 July 2017 at 17:07
 • Reply Anke

  Ik heb nog nooit van het woord baobab olie gehoord, haha! Deze olie klinkt wel erg goed moet ik zeggen. x A

  14 July 2017 at 14:13
 • Reply Frederique

  Ik houd zelf helemaal niet van olie op mijn gezicht, ik vind het gewoon naar voelen. Dat heb ik ook met bijvoorbeeld zonnebrandolie. Ik kies dan ook voor crime i.p.v olie 🙂
  Frederique´s last blog post ..Aladdin: Als ik de casting director was

  14 July 2017 at 14:06
 • Reply J.

  Leuk, je leest niet veel over baobab olie
  maar k.ruitvat verkoopt ook onder het huismerk deze olie
  lekker lichte olie 🙂 prettig weekend

  14 July 2017 at 11:00
 • Reply Thomas

  je hebt er weer erg mooie foto’s van gemaakt!
  Thomas´s last blog post ..Bavette op de BBQ met chimichurri

  14 July 2017 at 09:16
 • Reply Maargy

  Ik ben gek op (droge) olie, ken het merk niet dus misschien maar eens even op zoek gaan. Klinkt goed! X

  14 July 2017 at 01:15
 • Reply Xenia

  Klinkt als een feestje voor het gezicht. Misschien toch eens proberen

  13 July 2017 at 23:49
 • Reply Susan | susanblogt.nl

  Ik gebruik geen olie voor mijn gezicht, maar het klinkt wel heel goed!
  Susan | susanblogt.nl´s last blog post ..OUTFIT: MET MIJN NIEUWE PLAYSUIT IN DE HAVEN

  13 July 2017 at 11:50
 • Reply nicole

  Wat een grappige naam ‘Ooh!’ Deze olie lijkt me fijn. Misschien moet ik mijn gezicht ook eens trakteren!

  13 July 2017 at 11:37
 • Reply Haydée

  Mooi gepresenteerd, en een pipet is inderdaad handig!
  Haydée´s last blog post ..Power Woman: Daisy Vercruysse

  13 July 2017 at 11:28
 • Reply Beau Bewust

  Klinkt top, mooie foto’s ook weer en leuk van die kortingscode 🙂

  13 July 2017 at 10:58
 • Reply Kool Family

  Toffe review!
  Kool Family´s last blog post ..Craniosynostose – 1 jaar later…

  13 July 2017 at 09:08
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge