Follow:

OOTD : Colors botsing

Colors bocking kennen jullie waarschijnlijk al. Mine is Colors botsing :d want de kleuren is helemaal niet passen bij elkaar en dat natuurlijk de bedoeling hi…hi… :hihi: ,vind ik zelf hoor! Gisteren was ik helaas gewoon thuis…eigenlijk wilde ik naar buiten want buiten was mistig. Ik vind het zo leuk om foto`s te maken, maar thuis moest ik veel te doen. Wel had ik tijd om my outfit op foto`s te zetten. Jullie hebben misschien al op project 365 week 45. Eerlijk de tshirt is te kort maar ik niet buiten hoefde dus no problemo toch..!

Geel lange tshirt : Vila (via Sansonline.nl)
Roze Gilet : Mango
Legging : Esprit (via esprit.nl)
Ketting : Ebay
Rings : names4ever en zelfgemaakt
Armbandjes : Zeeman en Six
Oorbellen : zelfgemaakt

Botsing kleuren toch, vinden jullie niet

Share
Previous Post Next Post

You may also like