Follow:

OOTD : Galaxy sweater

Morning! Gisteren was eerste schooldag/peuterzaal (Djess) maar helaas kon Djess niet komen want Djess voelt zicht niet lekker (heel warm) en ook hoesten. Gelukkig is hij niet zo hangerig, wel bij zijn papa. Dus ik kan toch hier en daar wat te doen. Maar als het klaar is, dan ga ik met hem op de bank knuffelen. Hij eet gelukkig wel en drink ook. Beterschap mijn lieve Djess. En nu ga ik mij outfit showen toen wij naar mijn schoonouders hebben gelopen. Thanks to mijn lieve man voor de foto`s en thanks God dat ik toch best aardig poseren 😉 Handig zo er iemand foto`s maken dan zelf met afstandbediening (soms lastig)

Untitled
UntitledUntitled

Hieronder compleet outfit want het was winderig brrr…! snel jas aan 😉
Untitled
Untitled
Wearing :
Sweater : Shieinside
Jeans : H&M
Schoenen : ?
Leer Jas : Global Leather
Tas : Mexx
Sjaal : Miss Etam

Share
Previous Post Next Post

You may also like