Follow:

Optidee huidreinigingsdoekje

 photo 2014Optide1aa_zps912ea338.jpg
Gezichtreining kan met allerlei manier doen met reinigingslotion, reinigingsolie, reinigingsgel en reinigingsdoekje. Vandaag ga ik voor de laatste die ik noem schrijven.

Ik heb twee doekjes ontvangen die ik mocht uittesten.
 photo 2014Optide1aaa_zpsff9b2fc1.jpg
Alle eerste Optidee huidreinigsdoekje die zorgt dat de huid tot diep in de porieen en zorgt voor een jeugdige uitstraling. De doekje is dermatologish getest. De doekje is geschikt voor alle huidtype.

 photo 2014Optide1a_zps3b790ba3.jpg

 photo 2014Optide1aaaa_zps115fa984.jpg
De doekje is zacht (droge doekje) maar als ik de doek nat maken, voel ik de doekje is iets hard gevoel op mijn huidsgezicht. Ik wrijf/beweeg zacht op mijn gezicht en ook rondom de ogen maar ik kan mijn huid helaas niet te tegen. De doekje heeft wel de make-up goed eraf, alleen nog niet helemaal schoon als je verder je gezicht met toner dan zie je dat je huidsgezicht nog niet grondig schoon. En nog minpunt is dat de doekje niet met hand kan wassen. Ik vind het jammer want deze is handig om overal mee te nemen. Deze doekje zou ik niet elke dag gebruiken vanwege dat mijn huidsgezicht niet tegen kunt.

Deze doekje kan in wasmaschine max. 95graden en mag in de wasdroger maar hoeft niet per se. De doekje voor minimum 50 keer wassen. De doekje kost € 6,95 per stuk

 photo 2014Optide1b_zpsc423a396.jpg
De tweede die ik testte is een washand. De doekje is heerlijk zacht droog of nat. Het droog snel als die al gewassen. Ideaal voor onderweg. 40 graden kan deze doekje in de washmachine. Deze washand is ook ideaal voor baby, ouderen voor mensen die probleemhuid hebben. De washandje kost € 2,95 per stuk

Beide doekjes zijn handig en ideaal om overal mee te nemen. Voor meer informatie kunt je op optidee site terecht.

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like