Follow:

Orange Creatives : Hand Cream

Hand Cream
Handen smeren dat doe ik dagelijks. Ik testte een hand cream, benieuwd wat ik ervan vond. Lees je mee

Hand Cream
De crème zit in een superleuk tube vol met bloemen print. Deze luchtige handcrème is verrijkt met shea butter en aloë vera. De handcrème heeft heerlijk fris zoet geurtje. De crème smeert heerlijk en trekt snel in, geen vet achterlaten. Mijn handen ruikt lekker en heerlijk zacht.

Hand Cream
Een fijne handcrème met heerlijke geurtje en voor de prijs zeker aanraden. Je shop deze budgetvriendelijke handcrème bij Action bij jou in de buurt.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like