Follow:

Orange Creatives : Miami Surf en Caribbean Love body mists

2017_Body_Mist1a
Bodymists zijn populair sinds Victoria Secret. Vooral veel jongeren gebruiken ze als vervanging van eau de toilette. Het jonge beautymerk Orange Creatives komt er met vier heerlijke bodymists. Een tijdje geleden ontving twee van vier varianten bodymists. Vandaag vertel ik wat ik ervan vind. Lees je gauw mee

2017_Body_Mist1aa
Orange creatives bodymists verpakkingen zijn geïnspireerd op bekende stranden en vakantieparadijsjes als Hawaai, de Caribbean, Miami en Ibiza. De materiaal flessen zijn van plastic en de doppen ook. Wat nog leuk is dat de fles transparant is daardoor kan je dus zien hoeveel er nog in zit. Door vrolijke label zien er de flesjes erg leuk, vrolijk, zomer en gezellig uitstraling hebben. En ze zien een beetje luxe uit. Ik ontving twee varianten bodymists “Caribbean love” en “Miami surf”

2017_Body_Mist1abb
Caribbean Love is warm en zoet geur. Een gevaarlijk, verleidelijk en onweerstaanbaar tegelijk.

Top : Bergamot, Fresh apple
Middle : Lily, Ylang, Orangeblossom
Base : Amber, Musk sandalwood
Naturals : Lemon, Lime

2017_Body_Mist1ab
De flesje van de Caribbean Love bodymist is combinatie van groen en geel label. Op huid ruikt ik de geur naar heerlijk warm en een beetje zoet. Ik denk dat deze geur dagelijks gaan gebruiken.

2017_Body_Mist1acc
Miami Surf is een lichte en zachte geur.

Top : Calabia bergamont, Lemon zest
Middle : Rose, Freesia, Jasmin
Base : Amber, Musk, Sandalwood, Cashmere
Naturals : Patchouly, Amyris, Cedarwood, Geranium, Guayacwood, Lemon, Lime

2017_Body_Mist1ac
Miami Surf zit in een blauw met een beetje roze kleur op de label. Wanneer ik de dopje open, ruikt ik een heerlijk fris met een beetje zoet en bloemigachtig doorheen. Op mijn huid ruik ik deze geur lekker maar toch niet echt mijn geur.

2017_Body_Mist1aaa
De geuren zijn echt lekker maar ik ga de geur van Caribbean Love kiezen. De flesjes vind ik erg leuk, zomer en vrolijk uitstraling hebben. De geur vervaagt na een paar minuutjes maar je kunt weer opnieuw aanbrengen. Dat is wel een nadeel van de bodymists want de geur blijft niet lang hangen. De bodymists zijn te koop bij de Action, koop je hem €1,99 per stuk. Veel shopplezier!

Welke bodymists heb je gekocht uit deze collectie?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like