Follow:

Orofluido Xmasbox

 photo 2014Orofluido1a_zpsb6c31794.jpg
Christmas komt het er aan en er komt een limited edition van Orofluido “Christmas box“. De producten zitten in luxe kartonnen box. De goudkleur box geeft het toch altijd luxe gevoel, vind ik dat. Op de box zie je wel wat zitten er win.

De box kunt je aan de zijkanten open (net als je een boek opent) dan zie je twee Orofluido beauty producten.
 photo 2014Orofluido1aaa_zpsb1999818.jpg
Het beauty set bevat “Orofluido beauty elixir en perfumed body cream”

 photo 2014Orofluido1b_zps1e999671.jpg
Orofluido beauty elixir zit in een glazen flesje met draaien dopje.

 photo 2014Orofluido1bb_zps93c644ea.jpg
De Elixer bevat drie natuurlijk ingrediënten: argan olie, lijnzaad olie en cyperus olie. Je kunt hem twee manier brengen op nat of droog haar. Ik vind persoonlijk alle olie haar het liefst alleen op nat haar zo bij deze ook breng ik altijd op nat haar. Mijn haar voelt heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar. Maar ik merk als ik de olie op droog haar breng, lijkt mij mijn haar vet te worden. Wel moet je oppassen dat de olie niet te veel gooien op je handen. Ik vind het altijd lastig met dit soort system.

 photo 2014Orofluido1bbb_zps2c82a158.jpg

 photo 2014Orofluido1c_zps91b2a576.jpg
Orofluido perfumed body cream zit in een plactis pot. De donker bruin pot ziet er chick uit met daarop gouden letters. Als je de op draaien opent, er lag een handige afsluit systeem. Ik vind het fijn dat de cream en de geur goed blijven.
 photo 2014Orofluido1cc_zps3e10465c.jpg
De body cream is niet dik daardoor gemakkelijk op je lichaam smeren en trekt direct in. De cream heeft heerlijk zoete geurtje en heeft een sutbiele goud pigmenten. De geur heeft exact dezelfde net als bij olie haar. Mijn huid behalve heerlijk geurtje krijg, voel mijn lichaam lekker zacht aan.

De formule van de cream is verrijkt met argan-, cyperus- en lijnzaadolie die voedende, hydraterende en verzachtende eigenschappen heeft.

 photo 2014Orofluido1ccc_zps3d6f7928.jpg

De producten van Orofluido bevatten 3 belangrijke oliën: argan olie, lijnzaad olie en cyperus olie. En Orofluido Beauty producten zijn vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

Dit is een limited edition Christmas Box en is onder andere verkrijgbaar bij verschillende kapsalons en webshops – kost €26,50. Voor meer informatie, kunt je op Orofluido vinden

Zoek je nog cadeaut voor Christmas, deze is perfect setje voor?

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like