Follow:

Outfit : Auto’s print

2018 Djessvh
Het was zaterdag en het was lekker weertje. Wij fietsen richtig oma opa. Na wat lekkers gegeten en geklets gingen wij terug fietsen maar onderweg hebben wij outfit foto`s. Eerst die van mij en dan Djess aan de beurt. Kijk je mee


Het was niet zo druk op de fietspad dus wij konden even rustig outfit foto`s maken. Djess heeft mij op foto vastgelegd en er zijn aantal leuke tussen. De omgeving vind ik erg leuk met hoge bomen en de wilde wit bloemen. Ik wilde daar op foto`s voordat de bloemen gemaaid worden. Djess droeg oude kort broek jeans en de nieuwe shirts zonder mouwen die ik bij Wibra heb gekocht. De shirt is maat 134 en leuk met die auto`s print. De shirt denk ik alleen dit jaar kan dragen want de lengte is best wel kort. Van mij mag iets langer want ja de kids groeien best snel. Djess draag een sandaaltje en een petje op. Gewoon lekker zomer kleren aan met dit heerlijk weertje.

2018 Djessvh2018 Djessvh2018 Djessvh

WEARING Jeans – C&A | Shirt – WIBRA | Sandaal – ZARA | Pet – verjaardagscadeau

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like