Follow:

Outfit : Djess en ombre jeans

Niet alleen mij jeans heb ik met trend tip dye gedaan maar ook van Djess 😉 . Toch ziet het er leuk uit. Djess zei…mamma Djess broek nieuw! Mooi..! Ik zei…nee…niet nieuw maar mamma pimpen …mooi toch Djess?! Mooi zei hij…trima kasih mamma! Zo lief he!

Vandaag moet Djess naar consultatie bureau want volgens dat Djess gewicht is te weinig voor zijn lengte. Ik hoop dat het gaat goed met Djess gewicht want Djess eet redelijk goed. Ik ben benieuwd.

Zo zat Djess met kopje thee..zo trots dat uit bekertje drink. (Djess drinkt af en toe uit onze glas en hij vindt leuk). Maar om makkelijk te drinken, krijg hij meestal drink met dopje.

Wearing : Hem : Hema | Broek : Prenatal
Djess en kopje thee
Canon 500D + 50mm/1.8

Share
Previous Post Next Post

You may also like