Follow:

Outfit : Mango jurkje

Vorige week ontvingen wij bruiloft uitnodigingen. Ik werd paniek want ik heb geen jurkje vooral voor special gelegenheid en ook nog geen hoge hakken. Ik kan niet met hoge hakken lopen. Toen mijn schoonzusje trouwde, kocht ik in de sale pump maar helaas doet mijn voeten beschadig en nu heb ik ze nodig maar ik denk dat ik heb ze weggooien want ik nergens meer vinden dan gebruik ik oude sandaal (noem ik dat die ik al jaren hebben voor in de zomer. ik kocht dat in de sale o[ esprit.nl). Via Instgarma heb ik hulpje gevraagd en ik kreeg hulpje. Speciaal thanks to S0epkippy daarna kreeg ik extra positief reactie van IG volgers…dank jullie wel.

Untitled
Onze plan gingen wij even naar het centrum om kleding voor bruiloft te kopen maar ik heb geen zin in (Wat…meen je dat niet Dhini 😉 ) Toch stiekem keek ik via internet en ik heb dit jurkje op Mango.com gezien en gelijk 2 dingen besteld. Helaas de andere twee past het niet goed bij mij, gelukkig deze jurkje wel.
Untitled
Oh my God…dan ik zie er echt oud vrouw uit met die wallen ogen.
Untitled
Hopelijk mijn dikke buikje niet te zien (eigenlijk wel he!)
Untitled
Untitled
Untitled
De ooglooks

Jurkje : Mango.com | Tas : Koh Cosmetics | Schoenen/Sandaal : Esprit | Armbandje : een zelfgemaakt, een geen idee en notonthehighstreet.com | Ring : zelf gepimpt | Ketting : Rommelmarkt

Share
Previous Post Next Post

You may also like