Follow:

Outfit : Zomerjurkje “Leaf Dress”

my-jewellery
Een paar dagen hebben wij heerlijk zomer weertje gehad. En ik heb er zin in dus om lekker kleren aan zonder dikke jas aan te dragen. En een tijdje geleden kwam er pakketje van de webshop My-Jewellery met daarin aantal kleren onder andere deze leuke jurkje. Vandaag show ik deze jurkje aan jullie. Kijk je mee

my-jewellery
Van de webshop My Jewellery mocht ik aantal spullen uitzoeken. Naast sieraden, accessoires verkopen ze ook fashion items. Ik besloot om aantal kleding te bestelen onder andere deze jurkje. Een jurkje die perfect voor op een zomerse dag. De blaadje print van deze jurkje trok mijn aandacht. De groene kleur, wit en zwart vind ik een hele mooie combinatie. Het stof is een beetje dik en stevig maar het is wel zachte stof. Onderaan zitten ruffles dat maakt de jurkje stuk wat anders en leuk eruitzien, vooral als je slang en lange benen hebben. Op de rug zit een rits (je ziet dit niet). Ik draag deze jurkje in maat M maar een beetje strak. Ik ben dus een beetje dik geworden, oeps! Deze jurkje heeft diepe V-hals die ik eigenlijk niet zo van fan ben. Maar ik heb oplossing gevonden, die ik dicht met zwarte stof zodat de decolleté niet zo open te zijn. Ik combineer deze jurkje met sandaal en schouder tasje. Onder de sneakers vind ik ook prima combinatie. Op die dag nam ik ook zomerjas/jeans jacket mee en die ik de jas af en toe kan dragen. Wat nog leuk is dat deze blaadje print is ook verkrijgbaar in jumpsuit stijl.

my-jewellerymy-jewellerymy-jewellery
Om je zomeroutfit helemaal compleet te maken/combineren met mooie sieraden en accessoires die je op de webshop My- Jewellery kan vinden. Wil je kleding online shoppen, kan je terecht op de webshop My-Jewellery.com. Veel shop plezier!

WEARING : Jurkje ( My Jewellery ) | Tas – Kipling ( Duifhuizen ) | Sandaal – Xsensible | Zonnebril – Firmoo | Jeans Jas – Vero moda ( Sans-online )

Wat is je laatste aankopen bij My-Jewellery.com ?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like