Follow:

P365 2011 : week 6 & filmpje

Na een paar keer geprobeerd is eindelijk Djess kan staan. Ja… elke keer probeerde hij om in eentje te staan. En zo leuk zo bijzonder moment in myn ogen te zien …in echt. Djess`s gezicht zo stralend en trots op him zelf dat ik(Djess) nu kan staan. Uitdrukking van Djess`s gezicht zei…YES! I CAN DO IT!. Ik(Djess) kan in balans staan.

Sinds Djess in balans kan staan, wil Djess elke keer nog eens en nog eens proberen te lopen. Vandaag is het geod gelukt 1 – 2 staps. Ik heb gelukkig filmpje gemaakt :yes: Dus komt er filmpje (nog ff bewerken) online
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FE_JdHsxg-0[/youtube]


Op volgende dag deed Djess weer in eentje te staan. Omdat Djess en ik zo blij zijn en dus heb apparte scrap gemaakt. Zo blij dat ik deze bijzonder moment mocht meemaken.

Wij wensen “Prettig Valentijn dag allemaal! :blowkiss2: “

Share
Previous Post Next Post

You may also like