Follow:

P365 : Week 34I know..het is laat maar ik wil snel updaten want ben bang geen tijd om te maken en dan updaten. Ja…als ik aan het bezig ben, dan Djess mij nodig…weet je het wel he…wat ik bedoel ….BV natuurlijk :baby: en nu heeft myn lieve man vakantie dus hij kan Djess verschonnen en ik kan andere dingen doen maar toch weer tijd te kort. Dus vandaar die late update online.

Op 26ste probeerde Djess te zitten en op de 27ste ook weer. Gelukkig was het droog op woensdag dan konden wij gezellig met 3en naar centrum en heb schoentjes voor bruiloft gekocht maar helaas kreeg ik zeer voetje (beetje blaren).

Het was de 1ste keer op bruiloft voor mij en ook Djess. Djess was lief geweest tijdens bruiloft (sliep) in de gemeentehuis maar toen stil…plotseling…huaaaaaaa! Iedereen was geschroken en pakte myn lieve man gelijk de maxi cosi naar buiten. In de kerk begon Djess te huilen en gelijk ging myn lieve man naar buiten maar verder sliep Djess weer dus best lief geweest.

Zondag is helaas slecht weer…regeeeeeeent…maar oma & opa kwamen bij ons bezoeken. Lekker met Djess knuffelen. Nou..nu ga ik naar bed want het is laat en myn plan was vroeg naar bed gaan.

Slaap lekker allemaal! :slaap:

Share
Previous Post Next Post

You may also like