Follow:

P365 : week 45 & Filmpje (Djess weer ja…)

Vandaag ben ik bezig met convert van mpeg4 naar avi om filmpjes in movie maker kunnen te bewerken. Helaas is myn laptop geen window vista en window 7 dus dan moet geconverterd worden alle filmpje en dat kost heeeeeeeeeeel veel tijd dus….sinterklaas heb nieuw laptop nodig. Bovendien myn harddisk is vol…vol….echt vol dus ik moet een paar foto`s en ook element/papier etc van scrappen verwijderen zodat nieuw foto`s kan plaatsen.

Ik ben nog bezig met Project 365 aan het maken (nog niet klaar) maar heb wel filmpje van Djess toen Djess en zijn pa aan het zwemmen waren. Ja..Djess spatteld weer in het water en Djess vond het leuk
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l4cs1-GUn5E[/youtube]

P365 beelden komen er nog.online


Het was winderig om maandag maar brede glimlacht op dhin`s gezicht want pakketje binnen 😀 En dinsdag is meestal Djess`s fotoshoot maar Djess kan niet stil…..overal kruipen…staan…kruipen..dus de foto`s zijn niet zoals wat ik wil. Kijkt…hoe Djess zit tijdens eten door oma…wat onbeleefd he! Djess toch!
Op vrijdag was myn lieve man lekker vrij en Djess zat op mij en ma…kijkt…myn luier ..VOL!!!!! dan in de middag gingen wij boodschapen doen en Djess vind winkelen/boodschapen leuk.

2 x niet naar zwemmen en op zaterdag heeft Djess zin in …zwemmen maar Djess….! Dan lekker bij oma opa want Arjo en ik gingen naar baby & tiener winkel in Sliedrecht om autostoel te kopen. Dat was het P365 deze week.

Ik ga nu naar jullie site bezoeken

Fijne avond allemaal!

Share
Previous Post Next Post

You may also like