Follow:

Parfum : The Master Perfumer N°27 Red Oak Eau de Toilette

Kruidvat Red Oak
Kruidvat eigen merk “Kruidvat The Master Perfumer” is niet alleen voor dames maar ook voor heren. Vandaag laat ik een
The Master Perfumer voor heren “N°27 Red Oak Eau de Toilette”. Benieuwd? lees je mee

The Master Perfumer N°27 Red Oak Eau de Toilette €8.49 ( 100ml )

Kruidvat Red Oak
De parfum verpakt in een donker rood doosje. Alle parfums van Kruidvat zitten in dit soort verpakkingen dat denk ik jullie weten waarschijnlijk al weten. Alleen iedere geur heeft zijn eigen kleur en daardoor dus meteen herkenbaar. The Master Perfumer N°27 Red Oak Eau de Toilette zit in een strak doorzichtig flacon. Wanneer ik de zilver dopje eraf haal, ruik ik de geur aah zo lekker. Een sensuele mix van bergamot, lavendel en vetiverolie. Het is een mannelijke geur maar vind ik persoonlijk dat deze geur ook voor dames. Op mijn huid ruikt warm geurtje met een beetje friszoet en vleugje houtachtige geur. Heel erg lekker..ik hou van dit soort geurtje eb het blijft redelijk goed lang hangen.

The Master Perfumer is een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld is door wereldberoemde parfumeurs, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Het serienummer op de geuren van The Master Perfumer geeft de genummerde variant weer die door de parfumeur is geselecteerd.

Kruidvat Red Oak
Red Oak N°27 heeft een basis van lavendel, vetiverolie en bergamot. Een mannelijk warm parfum en ik vind persoonlijk
deze geur heerlijk. Eerlijk draag ik hem dagelijks met plezier. Een aanrader! Ik ben benieuwd naar andere varianten, hopelijk staan de tester in de winkels. Leuk voor als cadeautje aan je geliefde te geven maar ook voor je zelf. Draag/Hou je ook van mannelijke parfum? Deze parfum is zeker voor jou en ook voor je vriend. The Master Perfumer N°27 Red Oak Eau de Toilette is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €8.49

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Nathalie - Volgmama.nl

  Oh dat is echt niet duur voor een parfum. Ziet er ook goed uit.

  20 February 2018 at 13:24
 • Reply Layla

  ik ken dit merk helemaal niet.. ik ga snel eens kijk bij de kruidvat

  01 February 2018 at 15:14
 • Reply Mieke | mieksmind

  hmm ik vond hem niet zo lekker en zeker geen unisex, toch wel echt mannen geur
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..13 Netflix Series en Films jij in 2018 moet zien!

  27 January 2018 at 19:36
 • Reply Silkeblogs

  Supermooie foto’s! Ik vind de parfums van The Master Perfumer altijd heerlijk, dus deze wil ik snel eens gaan ruiken!
  Silkeblogs´s last blog post ..Outfit: So Romantic

  24 January 2018 at 14:15
 • Reply Eva van den Bergh

  Naar die parfum ben ik wel benieuwd! Zo te zien is hij ook vrij goedkoop.
  Eva van den Bergh´s last blog post ..Deze beige kabeltruien wil je hebben

  23 January 2018 at 18:51
 • Reply tamara

  Het lijkt mij wel een lekker parfum en tenminste ook nog een betaalbare. vind sommige parfums te prijzig voor woorden tegenwoordig

  23 January 2018 at 17:19
 • Reply Sabine

  Leuk dat het nummer 27 heet, dat doet een beetje herinneren aan de parfum van chanel 😉
  Sabine´s last blog post ..Christian Faye | Dutch make-up review

  23 January 2018 at 13:58
 • Reply Manon

  Ik heb deze weleens in de winkel geroken en vond het best wel een lekkere geur.
  Manon´s last blog post ..Een wishlist met van alles en nog wat

  23 January 2018 at 12:45
 • Reply nicole

  Grappig wel, een unisex parfum! Als ik bij de Kruidvat kom ga ik er eens aan ruiken!
  nicole´s last blog post ..Nieuwe Netflix serie: The End of the Fucking World

  23 January 2018 at 09:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge