Follow:

Parfume : D&G The One eau de Parfum

2017 The One1a
Deze parfum is niet de nieuwe collectie en ik heb zelf voor de eerste keer in de winkel geroken. En ik ben gelijk verliefd op deze geurtje. Lees je mee

2017_The_One1aaa

Dolce & Gabanna “THE ONE” eau de Parfum is warm, kruidig en bloemig met een sensualiteit uitstraalt.

Topnoten : Bergamot, Mandarijn, Zonne-akkoord, Litchi, Perzik
Hartnoten : Madonnalelie, exotische vruchten, Jasmijn, Meiklokje, Pruim
Basisnoten : Vetiver, Vanille, noten van droge Amber, noten van Muskus, noten van Mos

2017 The One1aa
2017 The One1aaaa
Door goudkleurig dopje maak de flacon stuk luxe eruitzien. Op mijn huid ruik ik zoals beschrijving, een echt heerlijk warm luchtje met iets kruidig en bloemig touch, niet te overheersend. Ik ben helemaal weg van dit soort geurtje. Love it. Voor mij persoonlijk kan ik deze geur niet alleen voor `s Avonds maar ook voor overdag. De geur blijft redelijk goed hangen. Echt een chic geurtje. Ik kocht deze geursets met ICI Paris Cadeaukaart en ik heb aantal samples erbij gekregen.

Welke geurtje raden mij aan?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like