Follow:

Parfums : Lucht – Zeeman Parfums

2020zeeman-Parfums10aaaa

Zeeman heeft eigen parfum en als parfum liefhebbers wil ik natuurlijk de geur ruiken. En voor de prijs wil ik natuurlijk hebben, maar ze zijn snel uitverkocht. Eindelijk heb ik ze en vandaag laat ik je weten wat ik ervan vond. Lees je mee2020zeeman-Parfums10aa De parfum zit in een simpel flacon. Doorzichtige glas flacon met zilver dop. Op de flacon staat letter maar geen lucht zoals in de reklame maar wel Air. op de lichte geel en Luft. op de licht blauw. Er hangt een papier met daarop informatie en basis noten. Er staat geen informatie welke voor dames welke voor heren. Maar ik denk dat de blauwe variant voor heren is of het kan ook allebei unisex parfum.

Zeeman Eau de Parfum Air. €4,99

2020zeeman-Parfums10aab Hoofdnoten: ozonic, sinaasappel, nerolie Hartnoten: Jasmin, zwarte peper Basisnoten: vanille, amber, sandelhout, witte muskus

Op mijn huid ruikt warm en bloemig met een beetje friszoet. De bloemig scent is goed aanwezig.

Zeeman Eau de Parfum Luft. €4,99

2020zeeman-Parfums10aac Hoofdnoten: bergamot, citroen, kardamon Hartnoten: Jasmin, rozemarijn, rose, Lelietje van dalen Basisnoten: leder, tonka, witte muskus, vetiver

Het is frisse en intense geur. In het begin is geur voor mij meteen gelijk denken de geur voor heren. Zo`n bekende heren geuren. Maar langzamer vind ik de geur lekker fris en een beetje zoet, niet te zoet. De frisse geur blijft aanwezig. 2020zeeman-Parfums10aaa Beide geuren vind ik lekker. De parfums ruiken niet naar goedkoop of dure geuren. Het blijft de geur redelijk lang hangen. Voor de prijs is best wel lekkere geuren en het kan afwisselen elke dag. Ik heb dus twee parfum rijker. Ik kocht deze geuren bij de zeeman winkel.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

Share
Previous Post Next Post

You may also like