Follow:

Park Avenue – Million Colours Palette

 photo 2015ParkAvenuePalette1aa_zpsdlqiy20c.jpg
Park Avenua heeft niet alleen brow producten die ik vorige week blogpost plaatste. Maar Park Avenue heeft ook twee “Million Colours” palette uitgebracht. Een brow palette en een lip palette. Vandaag laat ik beide palette reviewen/zien.

 photo 2015ParkAvenuePalette1a_zpsixsqcbtj.jpg
Beide palette heeft dezelfde zwart verpakking en in de binnenkant vind je een spiegeltje, handig. En door doorzichtige gedeelte kan je de kleuren zien.

 photo 2015ParkAvenuePalette1aaa_zps4dhpggjf.jpg
Ook zit er een dezelfde appilactor/kwast in.

 photo 2015ParkAvenuePalette1b_zpsc5flza8m.jpg
Park Avenue – Eye Brow Palette €10,99
In de eye brow palette vind je de kleur van licht naar donker kleuren. Er zit niet alleen kwastje maar ook de base/wax in. Dat is zeker handig als je poeder eye brows gebruiken zodat de wenkbrauw in perfect vorm goed blijven zitten. Deze eye brow palette bevat vitamin E.

 photo 2015ParkAvenuePalette1bbb_zpshgtff93a.jpg
De swatches met en zonder wax. De eye brow poeder is erg poederig maar het brengt makkelijk aan en alle kleuren zijn prima voor voor mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen blijven de hele dag goed zitten.

 photo 2015ParkAvenuePalette1c_zps1f1klelx.jpg
Park Avenue – Lip Palette €10,99
Ook Lip Palette heeft een spiegeltje, handig vind ik dat. De palette heeft prachtig felle kleuren. De kleuren zijn van pink, rood tot donker rood.

 photo 2015ParkAvenuePalette1cccd_zpszpkxwx26.jpg
De roze kleuren is metallic finish. Ik ben gewend met gewone lipstick dus breng aan met kwastje moet ik wel aanwennen. Het blend het makkelijk, alleen de kwastje vind ik zelf persoonlijk te hard en de andere wordt slap. Maar het kwastje is gewoon bruikbaar hoor. De pigmentatie is prima op mijn hand en mijn lippen, geen plakkerig gevoel en licht aanvoelen. En de lipstick blijven goed zitten. Na eten en drinken en eind van de dag vervaagt de kleur een beetje.

 photo 2015ParkAvenuePalette1ccccc_zpspzwqfiim.jpg
Op de foto hierboven heb ik mijn wenkbrauwen volgorde van link naar recht met Eye brow palette. Zoals je kunt zien, de poeder eye brows is de kleuren prima voor mijn wenkbrauwen.

Beide Park Avenue Million Colours palettes vind ik heel fijn. De compact formaat is zeker handig voor weekendje weg meenemen en je kunt met verschillende lipstick kleuren dragen. Park Avenue producten zijn verkrijgbaar bij de DI in België.

Welke palette spreek je aan?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Dit artikel bevat een affiliate link. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like