Follow:

Perfume : Autour de Minuit Eau de Parfum

2020-Yves-Rocher-Perfume2aaa

Hoi..hoi…! Vandaag een perfum van het merk Yves Rocher. Vroeger had ik ooit van dit merk van een kennis uit Duitsland gekregen. Ik nam hem naar Indonesie en al lang leeg dus. Daarna had ik van mijn oude collega heb gekregen en zelf bestellen maar die al een tijdje op. Nu heb ik een van dit merk Yves Rocher “Autour de Minuit Eau de Parfum”. Lees je mee2020-Yves-Rocher-Perfume2a Volgens Yves Rocher is Autour de Minuit een Chypre Bloemige geur. Deze geur is unisex dus voor dames en heren.
Noten: Iris, Pathouli, Italiaanse mandarijn, Haïtiaanse Vetiver

De flacon is simpel met zwarte dop. De dop is gemaakt van gerecycled plastic. Het doosje zijn volledig recyclebaar. Het ruikt de geur is zoet bloemig met een beetje fris. De zoete geur is goed aanwezig, niet te overheersen. Het blijft redelijk lang zitten, ongeveer 5-6 uur op mijn huid. 2020-Yves-Rocher-Perfume2aa Een zoetig bloemig geur. De zoetige geur is niet te overheersen. Deze perfum heb ik van een kennis gekregen (dank je wel). Je kunt deze perfum bij de webshop Yves Rocher bestellen.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like