Follow:

Perfume : Zara Artisans Collection

2021-Zara-Artisans-Collection2a

Hoi..hoi…! Als je mij youtube kanaal volgen of kijken, zie je dat ik een aantal sale shoplog voorbij komen. Ja..de laatste tijd deel ik mij sale shoplog op youtube, niet meer op mij blog, geen idee waarom. Misschien moet ik een keertje doen hier op dhini.nl maar ik zie te weinig shoplog blogpost voorbij komen op de blogwereld. Goed ga ik naar de perfum, lees je meeAls er sale seizoen komt, doe ik regelmatig langs webshop snuffelen o.a. Zara webshop. Daar heb ik aantal lijstjes maar soms helaas de prijs nog te hoog of mijn maat is uitverkocht en ook zo bij de perfum. Na een tijdje wachten eindelijk heb ik ze gescoord voor maar €6 per stuk en ik kocht gelijk alle vier. Maar meestal lees ik eerst de noten voordat ik de perfum kopen maar soms laat maar mij verassen met de geur. 2021-Zara-Artisans-Collection2aa Zara Artisans Collection zitten in een witte kartonnen doos met een mooie illustraties. V.l.n.r. : A Sweet Pastry in Paris, A Daisy Bouquet in London, A Mochi Atelier in Tokyo en A Book Liaison in Lisbon. Aan de achterkant van de verpakking lees je door wie de geur heeft gecreëerd met extra informatie over de perfume. Ik ben zelf nog nooit naar deze steden maar eerst de geuren ruiken voordat ik naar deze steden bezoeken. Hopelijk komt er ooit goed uit “de steden trip”.

Zara Artisans Collection – A Sweet Pastry in Paris

2021-Zara-Artisans-Collection2ab 2021-Zara-Artisans-Collection2abb Zara Artisans Collection – A Sweet Pastry in Paris denk aan lekkere zoete dessert, koekjes, gebakken enzo.

Noten: Lemon, Cane Sugar en Vanilla.

De geur denk ik aan Aqualina perfum. Het is zoete suiker snoep geur, is niet vervelende zoete geur en het blijft de geur ongeveer 5-6 uur lang hangen.

Zara Artisans Collection – A Daisy Bouquet in London

2021-Zara-Artisans-Collection2ac 2021-Zara-Artisans-Collection2acc Noten: Bergamot, Jasmin en White musk.

Zara Artisans Collection – A Daisy Bouquet in London is bloemig geur die met een beetje fris. De geur blijft ongeveer 2-3 uur lang hangen.

Zara Artisans Collection – A Mochi Atelier in Tokyo

2021-Zara-Artisans-Collection2ad 2021-Zara-Artisans-Collection2add Noten: Pear, Rice en Sandalwood.

Zara Artisans Collection – A Mochi Atelier in Tokyo is een sprankelende geur, denk aan drank met bubbles. Langzamer komt er een beetje bittere en friszoet geur aan. Verrassende geur vind ik. Het blijft de geur ongeveer 2-3 uur lang hangen.

Zara Artisans Collection – A Book Liaoson in Lisbon

2021-Zara-Artisans-Collection2ae 2021-Zara-Artisans-Collection2aee Noten: Plum, Fressia en Pathouli.

Zara Artisans Collection – A Book Liaoson in Lisbon ruikt naar zoet met een fruitig fris geurtje. Het blijft ongeveer 2-3 uur lang hangen.

Zara Artisans Collection

2021-Zara-Artisans-Collection2aaa Stuk voor stuk is de geur lekker, je moet wel van houden,van zoet tot bloemig geur. Ik vind ze in dit geval lekkere geuren. en voor mij zelf zijn alle geuren welkom. Ik heb ze in de sale gekocht van €15,95 per stuk voor maar €5,95 per stuk. Je moet wel royaal spuiten en als de geur iets langer wilt blijven hangen dan vooral op hetzelfde plek weer spuiten. Zara heeft eigenlijke lekker en gevarieerde perfum, alleen de geur blijft meestal niet de hele dag lang hangen. Maar voor de prijs vooral als je in sale koopt, zal ik wel niet lagen liggen. Superleuk elke dag andere geur spuiten. Op naar volgende zara parfum en andere parfum merken.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like