Follow:

Photo a day 5 jan 2013 : Movement

Het weer was somber vandaag. Ik zag geen wolken of blauwe lucht. Ik zag maar grijze lucht. Mijn man heeft de muur in onze kamer gespoten met speciaal spray want er waren schimmels door vochtige muur. En Djess voor duizenden keren naar Cars filmpje kijken en ik had geen inspiratie om photo van vandaag Movement. Geen genoeg tijd om snel naar buiten en foto`s movement vast te leggen. Bij mijn schoonouders probeerde ik de kippen op foto`s maar ze waren rustig. Djess…hmmm natuurlijk maakte ik wel foto`s van hem maar toch ik wil wat anders en me dan 😉 hoewel ik niet fotogeniek ben, probeerde ik toch snel van mezelf foto`s te zetten, alleen jammer dat onder de ogen zwart. Ik heb mijn gezicht schoongemaakt maar nu zag ik op foto dat nog niet schoon genoeg…schaam me he! Hopelijk door bewerken niet zo goed te zien 😉

Untitled
Day 5 : Movement

De dag was weer voorbij en Djess slaapt nu lekker in eigen bedje dan kan ik verder met blog voor morgen, TV kijken! Slaap lekker straks!

Share
Previous Post Next Post

You may also like