Follow:

Photo a day july 08, 2012 : Lunch

Gelukkig kan ik nog wat foto`s maken met camera van Arjo Canon Powershot A2200. Wel moet ik even wennen, zo klein en soms lastig om goed scherp te stellen. Ik moet dus bestuderen en wat echt licht camera ha..ha…maar ik zie dat ik geen stabiel om hem vast te houden, maar ik zal het snel wennen ha..ha…

Gisteren was Djess weer warm en ook gisterenavond dus nam hij half paracetamol en nu gelukkig minder warm vol energie weer, goed eten en slapen. Mijn moeder besloot toch even naar Tasikmalaya gaan samen met mijn oude zus en haar gezin. Op dinsdag gaan ze vertrokken met de bus. Meer dan 6 uur rijden. Goede reis allemaal en veilig aankomen in Tasikmalaya.

Ik heb zin in om een recept te maken die ik in de AH tijdschrift heb gelezen. Makkelijk en lekker! Prettig dag allemaal!
Photo a day july 08, 2012 : Lunch

Share
Previous Post Next Post

You may also like