Follow:

Photo`s Renesse 17.08.2013

2013 Renesse
Vrijdagavond kwam Arjo aan. Dus in de morgen gingen wij samen naar het strand. Helaas scheen nog geen zonnetje en een beetje waaien maar toch lekker droog. Kans om Djess en papa op fotos te zetten, alleen de meeste toch is Djess op foto`s. Ik heb geen tijd om andere dingen op foto`s gemaakt. Door de waaien wilde Djess snel terug naar tante Jeannet`s huis.

2013 Renesse2013 Renesse
2013 Renesse
Djess helpt mij schelpen uitzoeken
2013 Renesse2013 Renesse2013 Renesse2013 Renesse
Djess is precies zoals ik die niet tegen de wind kan. Hij vroeg elke keer…wij gaan naar huis papa…mama…
Ik zelf probeer tegen de wind omdat ik fotos wilde maken 😉 Als ik geen camera bij de hand dan wilde ik ook snel naar huis zoals Djess
2013 Renesse
2013 Renesse
Gelukkig was er de bus dan hoefden wij niet lopen naar huis. Thuis spelde Djess gelijk en na geluncht gingen wij weer naar strand samen met tante Jeannet en haar dochter en haar vriend.
2013 Renesse
Hoewel de wind nog best waaien, spelde Djess toch met zand en water omdat er zijn nichtje was. Ze kan tegen de wind en gek op strand en zee. Superleuk om te zien. Geen bang voor de wind en koud. Ze rende gelijk naar de zee als wij op strand waren. Gekkie meid!
Als Djess elke keer moest hand en hand dus soms kon ik moeilijk foto`s maken want iedere keer mama….hand..en Djess is bang met groene/zeegras als Djess dat zag, schreeuwde gelijk…mamaaaaaaaaaaaa zo hard mogelijk! Djess..Djess toch…! Wij moeten dus vaak naar het strand vooral als lekker weertje 😉
2013 Renesse
Van niemand
2013 Renesse2013 Renesse
Daarna lekker uitgegeten en getrakteerd omdat Jeannet`s vriend was op die dag jarig. Gefeliciteerd! Het was heerlijk! Dank jullie wel! Ik hou van zeevruchten…yum..!

Canon 600D + 50mm/1.8

Share
Previous Post Next Post

You may also like