Follow:

Pineapple Paradise Body cream & Shower scrub

2022-Ananas8a Hoi..hoi…! Zomer…het is nog warm weertje. Eigenlijk best te warm. Af en toe regen is toch lekker, vooral als regen in de avond. Een tijdje geleden gebruik ik deze body producten. Vandaag blog ik hierover, lees je mee

2022-Ananas8aa Toen ik bij de Action was, zag ik deze vrolijke verpakking. Ik nam ze op vakantie. Op vakantie gebruik ik deze twee producten en tegelijkertijd uittesten. 2022-Ananas8ab De scrub zit in de tube. De scrub zelf transparant en best vloeibaar. De scrub korreltjes zijn niet zo veel en het voelt niet aan als je de scrub gebruiken. Dit is meer dan showergel met een klein beetje scrub korreltjes. Ik vraag me af waar is de korreltjes. Ik mis het wel. Het ruikt heerlijk naar zomer gevoel. Na gescrubd/gedoucht smeer ik mijn lichaam body cream van hetzelfde geurtje. 2022-Ananas8abb De body cream zit in een pot met hetzelfde label, gele verpakking. Wanneer je de deksel opendraait, lag er nog plastic bescherming. Het product smeert makkelijk en trekt goed in de huid, geen plakkerig gevoel. Het ruikt ook nog lekker.
Ik ben tevreden met de producten vooral de body cream. De scrub van mij mag meer korreltjes in zitten. Maar voor de prijs is het leuk om uit te testen. Beide producten heb ik bij de action gekocht. Geen idee of nog beschikbaar of niet.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge