Follow:

Pink Gellac Starter Kit

2018 Pink Gellac
Mij vraag aan mezelf, kan ik 14 dagen dezelfde nagellak volhouden? In dit artikel lees je mijn antwoord. Zelf draag ik regelmatig gewone nagellak vooral als je bezig bent met mani monday. Toch ben ik heel erg benieuwd naar gel nagellak. Ik heb zelf nog geen ervaring dus ik ben heel erg blij toen ik Pink Gellac Starter Kit mocht ontvangen voor het uittesten. Benieuwd naar mij eerste ervaring met echte gel nagellak. Lees je gauw verder

Pink Gellac Starter Kit

2018 Pink Gellac
In de Pink Gellac Starter Kit die ik heb ontvangen bevat alle producten die je nodig hebt. Ik vond het erg handig vooral voor mij die echt nog geen ervaring met gel nagellak.

Inhoud Pink Gellac Starterset:
– Handleiding
– Pink Gellac LED Lamp en adapter
– Pink Gellac Base2
– Pink Gellac Primer
– Pink Gellac Ultra Shine
– Kleur Dynamic Pink 182
– Nagelvijl
– Houten bokkenpootje
– 10 x Remover pockets
– 10 x Cleaner pockets

2018 Pink Gellac
Voordat ik ging beginnen, pak ik een habdleiding boek die in de starterskit meegeleverd. Op hun site kan je ook vinden over hoe Pink Gellac werkt en of naar de uitleg video op hun site kan bekijken.

2018 Pink Gellac
Daarnaast heb ik drie kleuren erbij gekregen in de kleur : “Baby Pink 122” , “Creamy Mauve 228” en “Berry Red 229”.

2018 Pink Gellac
Ik ging aan de slag! Alle spullen Gellac Starter Kit op tafel klaar liggen. Nu is het tijd om mijn nagels met de gel nagellak aan te brengen. Maar ik deed zeker de stap voor stap instructies in de handleiding boekje volgen.

Pink Gellac aanbrengen
1. Duw je voorzichtig de nagelriemen terug met behulp van de woodstick.
2. Ruw je nagels op met de roze kant van de vijl.
3. Gebruik de witte kant van de nagelvijl om je nagels in de gewenste lengte en vorm te vijlen.
4. Reinig je nagels met Pink Cleaner zodat
5. Breng eventueel de primer aan dat zorgt voor een betere hechting (het hoeft niet). Als je toch de primer gaat gebruiken , breng je de primer alleen aan de randen van je nagels aan, niet over de hele nagels dus, laat 10 seconden aan de lucht drogen.
6. Breng de Pink Base 2 aan en 15 seconden onder de LED lamp. De LED lamp geeft een piepje als het 30 seconden is en gaat na 60 seconden vanzelf uit.
7. Vervolgens breng een dunne laagje gekleurde nagellak aan, dan onder de LED lamp 60 seconden. Herhaal deze tot je een egale dekking hebt.
8. Alle laatste breng een dunne Ultra Shine aan. En weer onder de LED lamp 60 seconden.

En klaar!! Na een paar uurtje smeer ik mijn nagelriemen met een nagelriemolie en hand crème dat doe ik zoals wat ik altijd doe.

Pink Gellac

2018 Pink Gellac
Berry Red 229 is een mooie rode bessen kleur.

2018 Pink Gellac
Dynamic Pink 182, een mooie knal roze. (aanwezig in de starterset)

2018 Pink Gellac
Baby Pink 122, een licht roze kleur

2018 Pink Gellac
Creamy Mauve 228, een donker bruin paars kleur

2018 Pink Gellac
Berry Red kleur na meer dan 14 dagen. Ik kon dus wel meer dan 14 dagen lang deze nagellak volhouden, de nagellak zelf ziet er nog goed uit, geen beschadiging en of chipping te zien. Alleen ziet er zo raar uit zo’n enorme uitgroei dat ik het tijd vond om de Pink Gellac te verwijderen.

2018 Pink Gellac
Pink Gellac verwijderen is het eenvoudig maar er ook wel stappen hoe het moet. Alle eerste vijlt je voorzichtig de de glans van de nagellak, gebruik de witte kant van de nagellak. Daarna laat je handen in een lauwwarm water en olie zodat het gemakkelijker te verwijderen. Daarna doe je je nagels in de remover pockets ongeveer 10-15 minuten laten wekken. Vervolgens kan je de lak eraf halen met het bokkenpootje, doe dit wel heel voorzichtig. Maar ik ben wel best ongeduldig dus ik heb wel geprobeerd zonder remover pocket gebruiken en deed ik voorzichtig de nagellak eraf te halen en het is gelukt. Vervolgens vijl ik witte plekjes met de roze kant van nagelvijl weg. Alle laatste breng ik de nagelriemolie op nagels aan.

2018 Pink Gellac
Ik ben heel tevreden over de Pink Gellac starter kit. De setje is compleet met producten die je nodig hebt om zelf thuis gel manicure te doen. De nagellak heeft mooie kleuren, alleen de kwastje is een beetje breed maar het is wel fijn in gebruik. De kleuren dekken in een en twee dunne laagje goed. En binnen twee weken blijft de nagellak mooi zitten. Ideaal als je op vakantie gaat. Ik ben benieuwd naar andere Pink Gellac kleuren. Er zijn meerdere Pink Gellac starter kit beschikbaar. Deze starter kit kost normaal €125,00, nu voor €62,00. Te koop bij Pink Gellac

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like