Follow:

Poster kinderkamer – dreumesenzo.nl

 photo 2015dreumesenzoNL1a_zps0q7d4dl4.jpg
Kamer inrichtingen ben ik nog steeds bezig. Ook slaapkamer van DJ ben ik nog steeds bezig sinds verhuizen tot nu toe. Van dreumesenzo.nl mocht ik een Poster kinderkamer uitkiezen. Ik heb een leuk poster kinderkamer Sweet Dream uitgekozen. Leuk in DJ`s kamer kan hangen.

 photo 2015dreumesenzoNL1aa_zps5ntolw22.jpg
De poster kwam in doos dus past het niet in de brievenbus en de poster is netjes opgerold. Inde pakketje zit er ook een postkaart van deze poster. Heel leuk!
 photo 2015dreumesenzoNL1aaaaa_zpsatczrkig.jpg

 photo 2015dreumesenzoNL1aaa_zpssnsxozpk.jpg
Er zijn meer super leuke Poster kinderkamer maar ik mocht maar een poster uitkiezen en ik heb Poster Maan. Deze pister is groot genoeg (59×42 cm). Poster Maan is een beeld van slapende maan met glimlacht erbij. “Sweet dream” tekst, wolkjes en sterretjes erbij maakt de poster superleuk om in de kinderkamer te hangen. Deze poster is € 11,95 Prijs per stuk.

OP dreumesenzo.nl vind je niet alleen poster kinderkamer maar ook andere leuke spullen voor je kind(jes) zoals kinderlampjes, speelgoed, eten en drinken en ook voor baby Hydrofiele Luiers. Neem dus kijken op dreumesenzo.nl om leuke producten te snuffelen. Er is misschien voor je zelf of voor cadeautje. De bestelling boven 20€ wordt automatish pakketpost. De betalingmethode met iDeal, Paypal, Mastercard, Visa.

Dreumesenzo op sociaalmedia volgen FacebookTwitter, PinterestInstagram

Share
Previous Post Next Post

You may also like