Follow:

Pupa Glitter Nagellak “818 Black Glitter” en sample mascara Vamp!


Pupa komt er met 2 nieuwe producten : Glitter Nagellak en Pupa Glitter Eyeskit. Hier heb ik een glitter nagellak in de kleur zwart en een sample mascara Vamp!
Deze nagellak collectie erkrijgbaar in 10 schitterende kleurenk. En deze nagellak bevat een nieuwe formule : – hoge concentratie aan glitters en parels bevat, – volledige dekking belooft bij de eerste laag, – extra glanzen – long wearing chip resistant.

Jap….hij dekt goed in een laagje en het droogt vrij snel. Op de foto heb ik wel twee laagjes gedaan. Toen ik de nagellak op mijn nagels…woow…wat mooi glitters maar na droog niet zo bling bling meer. Maar hij ziet er wel nog mooi uit. De prijs vind ik best prijzig voor zo kleine flesje 5ml. – €6,35 per stuk.
Dankzij de speciale vorm hecht de mascara beter aan de borstel. Geef hiermee je wimpers een overdreven en absoluut vollere oogopslag. Zelfs de kortste en meest lastige wimpers worden bereikt met de ronde top van de borstel.

De borstel is inderdaad kort maar het is wel fijn in gebruik. En de borstel ziet er niet zo netjes uit, vind ik maar
het geeft wel mooi lange wimpers en klotters niet. Pupa Vamp! mascara verkrijgbaar in 6 kleuren. €16.95

Pupa producten kan je bij pupawinkel bestellen.
TIP: Pupa Najaars Uitverkoop op pupawinkel begonnen, met echt super kortingen. De meeste zelfs voor de helft van de prijs.

Share
Previous Post Next Post

You may also like