Follow:

Pure Elements

Meer mensen bewust om natuurlijk producten te gebruiken. Vandaag maak ik jullie kennis met natuurlijk producten van Pure Elements.

 photo 2015-PureElements1a_zps57a642cf.jpg


Pure Elements is een 100% natuurlijke, biologische, organische cosmeticalijn, die innerlijke verzorging combineert met uiterlijke verzorging in producten en schoonheidsbehandelingen voor het gezicht, het lichaam, de handen en de voeten. Wij combineren beauty, wellness én ontspanning in onze producten, die geschikt zijn voor consumenten, beautysalons en retail. Wij leveren dus ook salonverpakkingen. Zo bieden wij u en/of uw klanten een optimale gezichtsverzorging én lichaamsverzorging. Samenvattend bieden wij dus producten voor een natuurlijke verzorging, anti aging, gezichtsverzorging voor mannen en babyverzorging. Bron – purelements.nl

 photo 2015-PureElements1aa_zpsf7fe553c.jpg
Alle cremes hebben zachte textuur. Het trekt snel in en ze hebben aangename geurtje. Het ruikt naar zachte natuurlijke geurtje, niet storend want het ruikt niet meer als je op je gezicht insmeren.
 photo 2015-PureElements1aaa_zps00330a66.jpg

Pure Elements producten zijn
– Alle producten voldoen aan de strenge richtlijnen voor natuurlijke cosmetica van BDIH.
– Alle producten zijn conform EU-richtlijnen in Duitsland samengesteld en vervaardigd. Vanuit Duitsland worden ze verzonden naar ons, de distributeur.
– Alle producten zijn vrij van conserveringsstoffen en/of –middelen.
– Alle producten zijn veganistisch en niet getest op dieren.
– De ingrediënten van de producten zijn uitsluitend hoogwaardige grondstoffen.
– Alle producten, met uitzondering van de babylijn, worden met bergkristallen verrijkt.
– Alle producten zijn in gesloten toestand minimaal 2,5 jaar houdbaar. Na opening zijn alle producten 12 maanden houdbaar. Bron – purelements.nl

Pure Elements cremes vind ik fijne gezichtcremes, niet zwaar op je gezicht. Voor de prijs kunt je terecht op Pure Elements webshop?

 photo dhlove1_zps4115ade4.gif

Share
Previous Post Next Post

You may also like