Follow:

Purpuz Planner

Pupuz planner
Op Facebook las ik een tijdje geleden een oproep of er bloggers die interesse hadden om een Purpuz Planner te testen? Daar had ik erg benieuwd naar of ik zelf een planning ga kunnen maken. En ik was verrast dat ik deze purpuz planner mocht ontvangen voor review. Lees je mee wat ik er van vond.

Pupuz planner
De Purpuz Planner heeft een hard cover, bedekt met grijze soort stof met daarop goudachtig tekst. Het ziet er simpel en strak uit maar wel chick en luxe uitstraling geeft. Wanneer je de bladzijde open, zie je alle eerste soort quate die je daar kan schrijven, tekenen, plak de dingen op waarvan je energie krijgt of die je gelukkig maken. De volgende bladzijde lees je het verhaal achter deze Purpuz planner. Door naar volgende bladzijden vind je jaaroverzicht en informatie voor het feest zoals Moederdag, Kerstvakantie en zo. Ook staat er informatie over hoe werkt de planner. En wat staat nog er in de Purpuz Planner? Ik zet hieronder de lijstjes op :
maandplanning (iedere maand van jan – dec.) : – weken van de maand – week layout van ma – zo met de tijd van 6 – 22 uur – unieke purpuz quote – to do lijst werk en prive – creatieve ruimte – maandelijks reflectie pagina’s – vragen aan je zelf
9 stappenplan van droom naar een gepland doel.
4 gelukspagina’s : voorin twee pagina’s om bij te houden wat jou gelukkig maakt / je energie geeft. Achterin twee pagina’s met dingen die je beter niet meer kunt doen.
16 pagina’s creatieve ruimte, voor aantekeningen etc.

Hieronder zijn aantal bladzijden
Pupuz plannerPupuz plannerPupuz plannerPupuz plannerPupuz plannerPupuz plannerPupuz plannerPupuz planner

Pupuz planner
De formaat van deze planner is wel groot ( 258 x 199 x 23 mm). En het is wel best zwaar om overal mee te nemen. Voor iedereen die een druk leven is deze planner een aanrader zodat je makkelijk en overzichtelijk kunt combineren met jezelf en werken. Purpuz planner kan je kopen in de boekenwinkel of online. De Purpuz Planner kost €34,99

Planner | ISBN : 9789492557018 | 224 pagina`s | Uitgeverij : Purpuz | €34,99

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like