Follow:

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set
Naast de Real Techniques Base Flawless Base Set en ik ben heel erg blij mee. Nu gebruik ik ook make-up kwasten van dit merk maar deze keer make-up kwasten speciaal voor ogen. En vandaag blog ik hieronder. Lees je mee

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set zit in een transparant plastic verpakking. Er zitten vier make-up oogshaduw kwaten, een Lash Separator en een kwasten houder. Heel erg handig dat die er ook bij zit.

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set

Real Techniques Medium Shadow Brush

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set
Real Techniques Medium Shadow Brush heeft brede en platte kwast. Deze breed platte kwast voor zowel in cream als poedervorm de oogschaduw aan te brengen en te blenden. Ook kan gebruik om concealer aan te brengen. Meestal gebruik ik een iets kleiner kwast. Maar hij is fijn in gebruik en de haren zijn lekker zacht en het blend de oogschaduw goed.

Real Techniques Essential Crease Brush

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set
Real Techniques Essential Crease Brush bedoeld om moeiteloos oogschaduw te shapen. Het is een heel fijne kwastje. Lekker zacht en blend de oogschaduw goed.

Real Techniques Shading Brush

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set
Real Techniques Shading Brush heeft een korte kwast met heerlijk zachte haren. Deze kwast gebruik ik juist om de oogschaduw aan te brengen en te blenden maar ook om highlighter onder de wenkbrauwen aan te brengen. Het werkt fijn voor shapen of oogschaduw aan te brengen. En fijn om onder je ogen te gebruiken.

Real Techniques Fine Liner Brush

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set
Real Techniques Fine Liner Brush is de ultieme kwast voor het aanbrengen van zowel liquid als cream eyeliner. Een fijne eyeliner kwast

Real Techniques Lash Separator

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set
Real Techniques Lash Separator is een klein kammetje om de wimpers te scheiden. De kammetje is niet van plastic, wel de beschermhoesje. Ik gebruik nog nooit zoiets en het werkt echt perfect, geen kloterig mascara meer. Deze Lash Separator heeft mijn wimpers heel goed te scheiden.

Real Techniques Eyes Enhanced Eye Set
Een hele fijne make-up kwasten set. Stuk per stuk gebruik ik ze met plezier. Met deze kwasten setje kan je je eigen ooglook creëren. Zoek je nog steeds naar de fijne make-up kwasten, vind je op de webshop HBB24.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Real Techniques Base Flawless Base Set

Share
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Natalie

  Dit setje was de eerste borstelset die ik kocht! Gebruik ze nog steeds met veel plezier!

  12 July 2018 at 20:22
 • Reply MC Kleuver

  Wat verzinnen ze toch veel! Nu ook al een kammetje om je wimpers mee uit elkaar te houden. Ach, ik hoef het niet te gebruiken, haha

  12 July 2018 at 17:57
 • Reply Danielle

  Ik ben elke keer weer verbaasd hoeveel ‘gereedschap’ er wel niet is voor make up haha.
  Danielle´s last blog post ..Mijn jaar als klassenouder bij de kleuters

  11 July 2018 at 20:40
 • Reply Mariëlle

  Wat een mooie paarse kleur heeft dit setje zeg. Ik ben wel fan van de real techniques kwasten. Ik zet ze op mijn wishlist!
  Mariëlle´s last blog post ..summer make-up essentials die jij moet hebben!

  11 July 2018 at 15:54
 • Reply Amelie van Writings by Amelie

  Ziet er me een fantastische kwasten set uit!

  10 July 2018 at 16:53
 • Reply Facebook : lydiavan50ennogwat

  Goed gereedschap is t halve werk.
  Kloterige mascara ?

  10 July 2018 at 11:25
 • Reply Monique

  Mooie set. Ik gebruik nooit kwasten voor make-up, maar nou gebruik ik ook alleen maar mascara. Maar dit ziet er mooi uit!

  10 July 2018 at 11:17
 • Reply Deborah

  Ik sluit mij bij mijn voorgangers aan. Goed materiaal is al het halve werk!!

  10 July 2018 at 10:51
 • Reply Jinna

  hoi
  ik vind die kwastensets altijd zo prijzig, en ik gebruik het ook niet allemaal, en wat is nou beter syntetisch of echt haar kwasten ?

  10 July 2018 at 10:38
 • Reply hippiemeisje: een persoonlijke blog

  Oh, fijn! Nu weet ik eindelijk welk gereedschap in mijn badkamerkast voor wat dient! bedankt!

  10 July 2018 at 10:31
 • Reply Kreanimo

  Het is als Nicole zegt, met het juiste ‘gereedschap’ kom je al een heel eind.

  Mooie foto’s!

  10 July 2018 at 10:09
 • Reply nicole orriens

  Het lijkt me een heel handig setje. De juiste apparatuur is belangrijk om iets moois te kunnen maken is mijn ervaring.

  10 July 2018 at 09:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge