Follow:

Renesse dag 1

Renesse day 1
Dit jaar waren wij weer naar vakantiehuis in Renesse. Vorig jaar hebben wij ook in hetzelfde huis geslapen. Ik nam mijn laptop mee maar helaas dit jaar kon ik niet up to date vakantiepost/vlog posten want ik had helemaal geen tijd voor. En bovendien wilde ik van het vakantie genieten. Niet te veel achter laptop zitten. Ook probleem is dat in mijn laptop geen programma om filmpje te editen. Dus ik heb het gisteren eerste vlog klaar. Ik bewerk de video in mijn smartphone. Het is veel werk maar je kunt hem nu al bekeken.

Onze planning reden wij vroeg om half tien ofzo maar blijkbaar de nummerbord voor fietshanger niet meer op de plek te zien. Dus ging mijn man met zijn pa even halen. Het dus kost tijd maar gelukkig de nummerbord was er. Dan konden wij richting Renesse rijden.

Renesse day 1Renesse day 1
Heleboel spullen inladen en toen aankwamen dan uitladen en bracht naar de slaapkamer. Alle kleren in de kledingkast, de bed verschonen enzo. En Djess speelde lekker buiten met zijn nichtje L. Gezellig die samen weer spelen.

Renesse day 1
Het was zonnig dus ik fietsen gelijk naar het strand. Terug naar huis, gingen wij lekker BBQ en buiten zatten eten maar helaas hadden wij last van wespen.

VLOG

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like