Follow:

Renesse dag 5

Renesse dag 5
Op woensdag was er mark in het centrum Renesse. Wij fietsen hier en naast op het markt rondgelopen, hebben wij ook in de winkels rondgesnuffeld. Het is altijd leuk om naar leuke dingen te kijken. In de winkel heeft mijn zoon lego zakje gekocht met zijn eigen zakgeld.

Renesse dag 5
Ik ben opzoek naar heuptas maar nog niet gevonden wat ik zoek. Dus wij hebben alleen maar lekker rond de markt gerondjes. En ooh de kazen proeven. Zo veel verschillende en ze zijn lekker.

Renesse dag 5
Daarna gingen wij pannenkoekenhuis lunchen. Ik besteld pannenkoek met garnalen en zalm zoals ik vorig jaar ook had gegeten. Lekker

Renesse dag 5
In de middag gingen wij het strand.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like