Follow:

Renesse vlog dag #12

2020aug12bbbbbb

2020aug12b
Dag vakantiehuis
2020aug12bbb
Meestal een dagje van te voren heb ik alle vissen kleren in de koffer gedaan maar dit keer precies die dag om terug naar huis te gaan. Maar gelukkig was het nog vroeg genoeg. Alle spullen in de auto en vroeg rijden voordat het weer warm werd.

2020aug12bb

2020aug12bbbb
2020aug12bbbbb
Het was erg warm in de auto, airco aan maar toch nog steeds warm. Gelukkig nam ik waterelement die ik al in de frezer gedaan en heerlijk was dat. Heerlijk om weer thuis te zijn en kijk de nieuwe gras echt lang groeien in 12 dagen zonder ons.

VLOG

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like