Follow:

Renesse vlog dag #2

2020aug2aaaa

Vandaag is deel of dag 2 op Renesse. Met smarpthone heb ik deze foto`s en vlog gemaakt. Kijk je mee?2020aug2a De dag begon met ontbeet daarna ging ik outfit foto`s maken maar geen enkele foto`s mooi, vind ik. Toch plaats ik wel eentje in mij instagram account. Daarna zaten wij lekker buiten, genot van zonlicht. Heerlijk! De eerste dag was geen mijn fietsmand op mijn fiets en dat was echt niet fijn. De fietsmand haalde mijn man uit de fiets zodat veilig achter de auto kon nemen. Maar gelukkig vandaag was de mand weer op mijn fiets, blije Dhini. 2020aug2aa 2020aug2aaa 2020aug2aaaaa Op het strand Djess en ik wilden nog niet de zee in. Wij wilden gewoon lekker droog. Wel alleen de voeten en met de golven even spelen. 2020aug2aaaaaa Ik wilde zo graag de meeuw op de foto`s en filmje maar iedere keer lukte het niet. Die vliegt zo snel en of ik te laat de camera te gebruiken. Na een paar pogingen eindelijk is het geluk. Yes! Blij mee, zie foto hieronder. Wij zagen wij hier en daar nog kwalen liggen. 2020aug2aaaaaaa 2020aug2aaaaaaaa

VLOG

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like