Follow:

Review : bornprettystore.com “12 Color 3D Steel Ball”


Bornprettystore verkoop niet alleen mak-up spullen maar ook allerlei soorten nagellak tools zoals nail polishes, nail art stamping, nail art Rhinestone. Ik heb drie nail art Decoration gekozen maar 2 ontvangen zoals hierboven. Vandaag review 1ste nail art decoration “12 color 3d steel bal”


Zie je de photo boven…alle kleuren helaas door elkaar gemengd, misschien omdat heeeeeel kleine balls zijn dan makkelijk eruit en naar andere vakjes erin. Ik kan niet een voor een terug naar dezelde kleuren sorteren. Ja..dag…kost tijd man!


Toen ik die carousel omdraaien om de ball te gebruiken….oeps…alle balletjes op tafels rollen. Ik doe die ball in een potje alles doen. De balletjes op de nagellak die laten snel los. Bovendien kost het tijd om die balletjes te gebruiken voor je nail art. Als je tijd heb, ga je gang. Ik vind het persoonlijk die niet fijne nail art decoration. Deze nail art kost $3.33.

De andere nail art decortie is binnenkort online. Deze producten kan je bij Bornprettystore bestellen en met paypal betalen.

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like