Follow:

Review Eau de Zwitsal

Eau de zwitsal is al een paar dagen bij mij die had gewonnen ( klik! ). Toen ik hem ontving, spuitte ik hem gelijk op myn arm. Hmmm …het ruikt lekker, dacht ik toen…echt zwitsal geurtje…ja..ja… :yes:

De volgende dag spuitte ik hem weer maar helaas het blijft niet lang. Ik moet een paar keren spuiten om heerlijk zwitsal geurtje te ruiken, maar ben blij dat ik gewonnen heb en kan in Dje$$ kastje, bedje, kleertjes spuiten want deze lucht mag niet aan baby`s en kinderen geven en spuit niet direct op hun huid. Je kan wel op hun kleertjes spuiten.

De flacon is simpel, doorzichtige flesje en best groot 95ml. Kan je bij DA kopen en het kost 14.99

Hieronder kan je de gebruik aanwijzing lezen

Heb je eau de zwitsal al? En wat vind je?

Share
Previous Post Next Post

You may also like