Follow:

Review : ELF Studio Line “High Definition Poeder”


E.l.f. HD Poeder of High definition poeder ben ik erg nieuwsgierig naar. High Definition poeder zorgt voor die flawless look. Ik wil natuurlijk flawless look hebben, wie niet, he?!


De Ingredienten : Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica

Wat Elf zei : Dit poeder geeft de huid een “soft focus”-effect en camoufleert fijne lijntjes en oneffenheden voor een stralende teint. Het ongelooflijk zachte en onzichtbare poeder is ideaal voor opnames en dagelijks gebruik.

De poeder breng je aan over je foundation zodat het beter blijft zitten en het zorgt er ook voor dat lijntjes en poriën minder zichtbaar worden. De poeder zit in best groot zwart doosje met een draaidop en ook sifter. Ik vind de doosje is simpel. In de doosje zit ook een poederdonsje waarmee kun je de poeder makkelijk aanbrengen, maar ik gebruik met kwastje.

De poeder zelf is wit en echt erg zacht, dus zorg dat voorzichtig in de deksel eerst doen, anders snel knoeien. De poeder is geurloos, dat vind ik het fijn. My gezicht wordt niet glans en de poeder geeft een matterend en ook voel ik myn gezicht zacht aan. Ik merk dat my porieen iets minder zichtbaar. zorgt hij echt voor een matterend effect. Kleine beetje nodig om je gehele gezicht met deze poeder aan te brengen. Dus met groot doos kan je mee lang gebruiken.

E.L.F. “High Definition Poeder” te koop elf webshop. Het kost €6,80.

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like