Follow:

Review Essence eyemakeup remover

Eindelijk heb tijd om deze fijne remover van Essence te riviewen. Een tijdtje geleden had ik hem in aanbiedingen gekregen van myn lieve man, zomaar cadeau.

De verpakking is simple..geurloos (niet zo erg voor mij persoonlijk)..Het belangrijk is dat hij goed kan werkt, toch!
En dat is ook zo…Deze remover is oil free en verbaasd me dat die eye makeup remover van Essence kan ook waterproof mascara of waterproof eyeliner (met wattenstokjes) verwijderen. Wauw…dat is goed voor kleine prijs. Ik had 1 euro voor betaald. Ik heb geen idee hoeveel hij normaal kost. Te koop bij Kruidvat.

Echt aanraden! Want bij werkt hij goed..en misschien ook bij jullie.

Fijne valentijn dag iedereen! Ver spreiden jullie liefde niet alleen vandaag omdat valentijn dag maar iedere dag voor iedereen. :blowkiss2:

Share
Previous Post Next Post

You may also like