Follow:

Review : Essence Studio nails Fashion stickers

Essence heeft nieuw producten in hun assortiment “Studio Nails Fashion stickers”. Ze zien er prachtig uit.

drama queen!, unexpected!, just fashion!, trust me!, cool cover!De design zijn ook mooi. In elke pakjes zitten er 14 stuks dus als het mis gaat of niet goed zit dan kan je een andere pakken. In de verpakking las ik op naked nagels kunnen plakken maar ik gebruik base coat want het plakt wel goed dan zonder. Zorg dat je je nagels goed schoon zijn en let wel op dan er geen olien op je nagels zit zodat de stickers goed plakken en zitten. Na goede stikers gekozen te hebben en die goed bij je nagels past want de stickers zijn natuurlijk anders vorm/maat met je eigen nagels. Dan vijl de rest van de stickers eraf maar ik knipte met een schaar want bij mij lukte het niet de rest vijlen. Daarna vijl ik de randjes netjes zodat de stickers mooi in de vorm op je nagels nadat je de stickers hebt opgeplakt en dan kan je topcoat doen.

Hierboven (de linkerkant) zie je de rest stickers heb ik het geknipt, en daarna plakte ik op ringsvinger en wijsvinger.

Helaas lukte het mij niet de stickers er netjes op te krijgen hoewel ik er goed opgdrukt heb (zie resultaat onderaan) dus moet echt goed erop drukken. De stickers plakt redelijk goed en zitten redelijk lang 3-4 dagen. Je kan de stickers makkelijk verwijderen (er gewoon afhalen). De stickers zijn ook geschikt voor acryl en gel nagels.


Er zijn 14 nail art stickers. hij kost 1,99 euro. Bij Kruidvat kan je vanaf Oktober kopen.

Deze product heb ik gekregen van Essence

Share
Previous Post Next Post

You may also like