Follow:

Review : Eyeko Saucy Polish

Nog eens nagellak van Eyeko die ik hem heb gekregen om te revieuwen. Deze nagellak Eyeko Saucy Polish is nieuw in hun assortment “Retro Style“.Zoals je ziet…het echt pittig kleur, percies net als saucy of aan paprika, tomaat saus denken. 1 laagje is voldoende (goed dekkend) en best vrij snel droog, Hier heb 2 laagjes gedaan want ik vind het altijd 2 laagjes mooier dan 1 laagje. Het blijft lang zitten, bij mij 2-4 dagen ofzo

En myn baby boy is gek op knalle kleuren (de meeste baby las ik op baby info)

Ik vind het mooie kleur :inluv: want ben zelf gek op rode kleur.

Het kost £8.50 (3 nagellak) en per stuk kost £3.50 op Eyeko Met deze code E101 krijg je Free Gifts en verzendkosten GRATIS

Van Eyekogekregen.

Share
Previous Post Next Post

You may also like