Follow:

Review : Het vernieuwde Catrice


Jullie hebben waarschijnlijk al op andere beautybloggers gelezen dat Catrice vernieuwd is. Ik heb er zelf aantal producten in myn bezit en vandaag laat ik aan jullie zien en in kort review.

Catrice Skin Finish Compact Powder


In transprant verpakking zit de nieuwe powder van Catrice. Ik vind het mooier dan de oude verpakking. De powder die ik heb, is 040 Apricot Beige. En best goede kleur voor myn huidkleur. De powder geeft matte look en het dekt erg goed. Het blijt goed lang zitten (ja…geen glimmende gezicht meer). De prijs-kwaliteit verhouding is prima met een prijs van € 3,99. Ik heb dus nu alternatief budget powder die al een tijdje gezocht.Catrice heeft nu twee soorten lipsticks: de Ultimate Shine (zilveren glans) en de Ultimate Colour lipsticks (zwart glans) € 3,99 per stuk, maar beide verpakking zien er mooi en chique uit. De verpakking is stevig en sluiting is prima (niet snel zomaar open).
Op de lipsticks staan het Catrice logo erin gedrukt, erg leuk vind ik dat (denk aan Pupa lipsticks). De lipsticks zelf zijn lekker zacht en romig. Het breng makkelijk aan en glijd op je lippen. Ze drogen je lippen niet uit en het ruikt naar lichtzoete geur…lekker! Ik vind het fijne lipsticks, vooral de Ultimate Shine Play The Plum.De gloss zit in standaar verpakking met een zwarte dop en een vrij lang kwastje, dat vind ik zelf prima. De gloss heeft mooi goudachtig shimmer kleur en het plakt niet, wat een fijn voordeel is. Het ruikt ook prima naar lichtzoete geur! De gloss kost € 3,79

recht : Play The Plum; Link : Frozen Rose


Lip Gloss : Sun Kissed
Volgende is Catrice Kajal Designer in kleur Tropical Green. De oogploot heeft een smudger in achterkant, handig is dat. In het begin is een beetje hard dus ik doe eerst hem warm maken op de achterkant van mijn hand. Het wordt zacht en het makkelijk aanbrengen. De smudger is ook een beetje hard, maar het is fijn in gebruik, bij mij in dit geval. Hij is best goed gepigmenteerd dus dit is echte aanraders, vooral voor maar twee euro! Ook blijft hij redelijk goed zitten. Er zijn meer kleuren en Dhini wilt in andere kleuren hebben.De laatste Catrice producten die ga reviewen, is nagellakje Catrice Ulti Mate Nudes 030 My Cafe Au Lait At Notre-Dame (Oeh…wat lange naam zeg!). De lakje heeft breed en best korte kwastje maar het is fijn in gebruik. Het dekt goed in twee laagjes, alleen droogt is beetje traag, voor mij persoonlijk. De kleur is te licht bij mijn donkere huidskleur. De lakje kosten €2,49 p.s., het flesje bevat 10 ml.

Catrice producten verkrijgbaar bij Kruidvat

Hebben jullie al van vernieuwde Catrice producten en wat vinden jullie?

Deze product/s heb ik gekregen voor review/swatches

Share
Previous Post Next Post

You may also like